RopeMarks, Japanese bondage workshop, Level 1

Loading Events

This workshop will be in the Dutch language

We gaan weer een workshop geven; het gaat om een zogenaamde level 1 workshop waar we je de basis technieken van Japanse bondage (ook bekend als shibari of kinbaku) leren. 

Datum : zondag 24 jun 2012 
Tijd : 14:00 – 18:00 uur 
Plaats : Amsterdam, centrum 
Prijs : EUR 110,- per stel 

Het is de bedoeling dat je actief meedoet daarom is de workshop ook alleen voor (gelegenheid)stellen. Bob doet iets voor op zijn partner en de rest doet het na op zijn/haar partner. Bob loopt dan rond om tips en adviezen te geven en vragen te beantwoorden. Verder vertellen we ook wat over de geschiedenis van Japanse bondage. 

Het bedrag voor deze workshop is inclusief de vier uur durende workshop, gratis toegang voor een maand tot onze online workshop RopeMarks Artistic Rope Exchange (R.A.R.E.), certificaat van deelname en hapjes en drankjes. 

Geef je op door zo spoedig mogelijk een mail naar bob@ropemarks.com te sturen, dan sturen wij je de verdere details. Vol is vol! 

De personen die gebonden worden hoeven niet bloot (mag wel), de bondages kunnen ook gewoon over kleren heen om te oefenen. Zorg wel dat je dan wat makkelijks aan hebt, jurkje of broek, beetje strak truitje of t-shirt. Ondergoed mag natuurlijk ook. Er is geen dresscode, de meeste mensen komen in hun “gewone” kleren. Het is puur leren bonderen, dus geen spel spelen en geen seks. Het is gewoon een gezellige avond waar we bezig zijn met touw, ieder op zijn eigen partner. 

Tot snel, 
Bob 
http://www.RopeMarks.com/ – The True Beauty of Bondage  
http://www.ClubRopeMarks.com/ – Our Members Only Club  

Leave A Comment

Go to Top