RopeMarks workshop, Level 1++

Loading Events

THIS WORKSHOP WILL BE IN DUTCH ONLY

We gaan weer een workshop geven; het gaat om een zogenaamde level 1++ workshop waar we je de basis technieken van Japanse bondage (ook bekend als shibari of kinbaku) leren. Anders dan onze voorgaande Level 1 workshops gaan we wijzigingen doorvoeren, deze houden in het kort in dat we gaan proberen bondage’s van onze Level 2 te integreren in deze Level 1. Hiermee creeeren we binnen een workshop een completer beeld van de magie van Japanse bondage.

Datum : zaterdag 7 September 2013
Tijd : 14:00 – 18:00 uur
Plaats : Amsterdam aan de rand van het centrum
Prijs : EUR 110,- per stel

Het is de bedoeling dat je actief meedoet daarom is de workshop ook alleen voor (gelegenheids)stellen. Bob doet iets voor op zijn partner en de rest doet het na op zijn/haar partner. Bob loopt dan rond om tips en adviezen te geven en vragen te beantwoorden. Verder vertellen we ook wat over de geschiedenis van Japanse bondage.

Het bedrag voor deze workshop is inclusief de vier uur durende workshop, gratis toegang voor een maand tot onze online workshop RopeMarks Artistic Rope Exchange (R.A.R.E.), certificaat van deelname en hapjes en drankjes.

Geef je op door ons zo spoedig mogelijk een mail te sturen naar bob@ropemarks.com, dan sturen wij je de verdere details. Vol is vol!

De personen die gebonden worden hoeven niet bloot (mag wel), de bondages kunnen ook gewoon over kleren heen om te oefenen. Zorg wel dat je dan wat makkelijks aan hebt, jurkje of broek, beetje strak truitje of t-shirt. Ondergoed mag natuurlijk ook. Er is geen dresscode, de meeste mensen komen in hun “gewone” kleren. Het is puur leren bonderen, dus geen spel spelen en geen seks. Het is gewoon een gezellige avond waar we bezig zijn met touw, ieder op zijn eigen partner.

Tot snel,
Het RopeMarks Team.

Onze sites:
RopeMarks,  The True Beauty of, Japanese, Bondage
Club RopeMarks, – Our Members Only Club

Leave A Comment

Go to Top