RopeMarks workshop, Level 1++

Loading Events

This will be a primarily Dutch speaking workshop

banner_ropemarks08_120x240_1Later als geplanned, de eerste shibari workshop van 2014 komt er aan, het gaat om een zogenaamde level 1++ workshop waar we je modulair de basis technieken van Japanse bondage (ook bekend als shibari of kinbaku) leren. Anders dan onze voorgaande Level 1 workshops zijn er wijzigingen doorgevoerd, deze houden in het kort in dat we bondage’s van onze Level 2 integreren in deze Level 1. Hiermee creeeren we binnen een workshop een completer beeld van de magie van Japanse bondage.

Datum : zondag 30 maart 2014
Tijd : 14:00 – 18:00 uur
Plaats : Amsterdam aan de rand van het centrum
Prijs : EUR 110,- per stel

Het is de bedoeling dat je actief meedoet daarom is de workshop ook alleen voor (gelegenheids)stellen. Bob (RopeMarks) doet iets voor op zijn model (Dutch Dame), en dan doe je dit onder supervisie na op je partner. Bob geeft je tips, adviezen en beantwoord je vragen. Verder krijg je in de vorm van een tijdreis ook de gedachten en geschiedenis achter de (Japanse) bondage’s mee.

Het bedrag voor deze workshop is inclusief de vier uur durende workshop, gratis toegang voor een maand tot onze online workshop RopeMarks Artistic Rope Exchange (R.A.R.E.), certificaat van deelname en hapjes en drankjes.

Geef je op door ons zo spoedig mogelijk een mail te sturen, dan sturen wij je de verdere details. Vol is vol!

De personen die gebonden worden hoeven niet bloot (mag wel), de bondages kunnen ook gewoon over kleren heen om aan te leggen. Zorg wel dat je dan wat makkelijks aan hebt, jurkje of broek, beetje strak truitje of t-shirt. Ondergoed mag natuurlijk ook. Er is geen dresscode, de meeste mensen komen in hun “gewone” kleren. Het is puur leren bonderen, dus geen spel en geen seks. Het is gewoon een gezellige dage waar we bezig zijn met touw, ieder op zijn eigen partner. Tot snel,

Het RopeMarks Team.

 

Leave A Comment

Title

Go to Top